Lessen

Bij Trainingsstudio Bloom kan je verschillende lessen volgen. Kijk op de lesrooster pagina wanneer deze worden aangeboden.

Xcore:

De XCORE® Workout wordt gegeven met de official XCO-trainer®. Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch en fun! In 45 minuten train je optimaal conditie, spieren en bindweefsel. De bewegingen zijn simpel maar door de motiverende muziek nooit saai.  Eindelijk een training waar je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!

Crosschallenge:

Een combinatie van kracht en conditie training. Deze combinatie werkt uiterst effectief en doelgericht als het gaat om zo snel mogelijk resultaat boeken. Tijdens de lessen is er ook aandacht voor het vergroten van je mobiliteit en flexibiliteit. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Krachttraining:

Krachttraining is de laatste tijd in opkomst als trainingsmethode voor iedereen. Waar vroeger dit vooral het domein van mannen was, wordt het steeds populairder bij vrouwen en ouderen. Krachttraining heeft grote voordelen voor iedereen, door de oefeningen met losse gewichten train je je hele lichaam, verbetert je stofwisseling en verbrand je vet. Door krachttraining worden je spieren sterker en dat heeft positieve effecten in je dagelijkse leven!